No pasamos por el aro!

cartelDesde l'assemblea de aturats i precaris de la C.G.T. de València ens adrecem als col·lectius socials per a proposar-vos una iniciativa que tenim intenció de dur a terme i que ens agradaria que recolzàreu.

Volem fer visible en els carrers (una vegada més) la terrible situació per la què estem passant les persones aturades, les precàries i la classe treballadora en general. Per açò estem organitzant tot el necessari per a fer una manifestació el dia 14 de maig per a ensenyar-li a la societat la realitat a què ens han portat les polítiques de retallades i privatitzacions que ens estan asfixiant lentament. Motius per a aquesta i altres manifestacions hi ha molts però els que per a nosaltres vertebren el sentit de la manifestació del 14 de maig són els següents:

Treballar menys per a treballar totes – No a les hores extres

 • El desfalc econòmic produït pel sistema bancari i financer que hem acabat pagant milions de persones amb la pèrdua o precarització dels nostres treballs i que ara ens trobem malvenent la nostra salut i el nostre temps en condicions de misèria. Aquesta és la famosa eixida de la crisi: l'explotació cada vegada major de aquells que tenen treball i l'exclusió social de aquells que l’hem perdut, mentre uns quants s'enriqueixen la resta de la població ens empobrim i són els que s'enriqueixen els que ens diuen cada dia que ja estem eixint de la seua crisi.

Ni gent sense cases, ni cases sense gent.

 •  El desnonament de les famílies de les seues llars: ens han despullat de les nostres cases amb violència, nocturnitat i traïdoria i són els lladres refinats que tenim en el poder els que diuen que no és una alarma social. Com va a ser una alarma social per a ells si ells no són els que se suïciden? Considerem un assassinat cadascun dels suïcidis esdevinguts per motius derivats de la seua crisi. D'eixa que diuen que estem eixint.

Repartiment just de la riquesa.

 • Les pensions, les ajudes a famílies amb gent depenent, les dones, la joventut, l'educació o la sanitat. L'avarícia dels privatitzadors i de les polítiques al seu servei ha empobrit a tots aquests sectors de la població i és així com ells ixen de la crisi. Una minoria acaparadora i usurera està condemnant a milions d'éssers humans a l'esclavitud de segle XXI.

La repressió no ens pararà.

 • La pèrdua de drets i l'augment de la repressió que utilitzen com a arma per a fer callar les nostres lluites, drets conquistats en el passat se’els van a carregar d'un colp de ploma amb la llei Mordassa, fuet de l'Estat i altres mesures repressives que ja han començat a engegar; assalts a CSAs, ateneus llibertaris fins i tot a cases particulars de companys anarquistes als quals tracten com a terroristes són alguns exemples de l'engranatge d'aquesta maquinària que acaben de posar en pràctica. Ens volen ficar la por en el cos, aterrant-nos si se'ns ocorre lluitar contra la seua psicòpata forma de governar i obligar-nos a acceptar la nostra condició de nous esclaus. I així diuen que estem eixint de la crisi...

 • NO MÉS RESIGNACIÓ; Ens volen asfixiar amb el seu cèrcol mortal que cada vegada és més estret i agònic. Ens volen veure mortes: mortes en els passadissos d'hospitals, mortes per no donar una medicació que ens fa falta, mortes quant a educació i cultura, mortes en drets laborals, socials i econòmics. Nosaltres diem als senyors de la crisi que no passem per la pedra. NO ens anem a resignar perquè quan la tirania es fa llei tenim l'obligació de parar-la.

LES PARADES I PRECÀRIES EXIGIM :

 • CONTRACTACIÓ EN CONDICIONS DIGNES I ESTABLES. NO Als CONTRACTES FEM I LES ETTS.
 • RENDA BÀSICA UNIVERSAL I DE LES IGUALS. COBERTURA ECONÒMICA I SOCIAL.
 • TRANSPORT GRATUÏT PARA PERSONES ATURADES.
 • COBERTURA EN LA SANITAT I L'EDUCACIÓ. PROU RETALLADES I PRIVATITZACIONS.
 • DRET A l'HABITATGE. NO MÉS DESNONAMENTS.
 • REPARTIMENT DE LA RIQUESA PRODUÏDA. NO MÉS RIQUESA EXTREMA.
 • DEROGACIÓ DE LA LLEI MORDASSA I AMNISTIA SOCIAL. NO MÉS REPRESSIÓ.
 • BORSES DE TREBALL D'AJUNTAMENTS GESTIONADES PER LES ASSOCIACIONS DE

VEÏNS I ASSEMBLEES D'ATURATS. NO MÉS FRAUS.
Per tot açò, us convoquem a la manifestació que tindrà lloc el dia 14 de maig a les 19:30 h de la vesprada en la plaça Sant Agustí de València.
Salut i lluita!
Assemblea de aturats i precàries de la C.G.T de València

Etiquetas: