LLacorella

Xerrada sobre el Moviments de Renovació Pedagògica al PV. La lluita contra la mercantilització de l’ensenyament

cartelEl divendres 26 d’octubre a les 18h, Llacorella l’associació educativa destinada als i les infants, organitza una xerrada sobre els MRPs al País Valencià a l’Ateneu Popular de Ca la Mera, Ontinyent.

Jornada de portes obertes a Llacorella

El dissabte 9 de juny, Llacorella obrirà les seus portes durant tot el matí del dissabte, perquè famílies i persones interessades, vinguen a conèixer l'espai i el projecte pedagògic que hi ha al darrere. Començarem la jornada a les 11h amb la rebuda, després, presentació del projecte pedagògic i en acabant, visita a l'espai. Hi haurà espai de joc per a menuts i menudes.

Primer dia de Verkami i ja hem arribat als primers 1000 euros

cartel

Primer dia del Verkami i ja hem aconseguit els primers 1000 euros per al projecte. Moltes gràcies pel vostre suport, només ens queden 3000 euros i 38 dies per davant. Nosaltres continuem amb la difusió i la cerca de mecenes.

El dia 10 iniciarem el Verkami de LLacorella per al finançament col·lectiu de l'espai. Entra al nostre espai del Verkami on podreu trobar tota la informació necessària sobre el projecte, les recompenses i a què destinarem les vostres aportacions.

Suscribirse a RSS - LLacorella