Stop Uranio, APOYO A COMPAÑEROS DÍA 22 DE JUNIO en Ciudad Rodrigo

Solapas principales

El secretari de la Plataforma Stop Urani José Ramón Barrueco i el blocaire Jesús Cruz, activista d'aquesta mateixa Plataforma, han estat citats al jutjat de Ciutat Rodrigo el dia 22 de juny a les 10 del matí a un acte de conciliació amb l'empresa Berkeley minera d'Espanya SA.

L'empresa els demana 500.000 € per a no interposar una querella per injúries i calúmnies, segons ells els ha fet perdre aquests diners a manifestar-se en contra de l'obertura d'una mina d'urani a cel obert en els municipis de Retortillo i Villavieja de Yeltes (Salamanca ).

Estem davant d'un cas d'intent d'acovardir per part d'una empresa poderosa contra una organització ciutadana que lluita contra un projecte que ocasionaria una destrossa mediambiental irreversible en un espai natural de la província de Salamanca.

La Plataforma Stop Urani té previst posar un autocar a disposició de les persones que vulguin assistir a la concentració autoritzada davant dels jutjats de Ciutat Rodrigo. Us demanem a totes les persones que tinguin l'oportunitat d'acudir que es posin en contacte amb José Ramón (tlfno .: 689.149.769) o s'apuntin al correu stopuranio@gmail.com.

Comptem amb vosaltres. Una salutació.

El Secretario de la Plataforma Stop Uranio José Ramón Barrueco y el bloguero Jesús Cruz, activista de esa mismaPlataforma, han sido citados en el Juzgado de Ciudad Rodrigo el día 22 de junio a las 10 de la mañana a un acto de conciliación con la empresa Berkeley Minera de España S.A.

La empresa les pide 500.000 € para no interponer una querella por injurias y calumnias, según ellos les ha hecho perder ese dinero al manifestarse en contra de la apertura de una mina de uranio a cielo abierto en los municipios de Retortillo y Villavieja de Yeltes (Salamanca).

Estamos ante un caso de intento de amedrantamiento por parte de una empresa poderosa contra una organización ciudadana que lucha contra un proyecto que ocasionaría un destrozo medioambiental irreversible en un espacio natural de la provincia salmantina.

La Plataforma Stop Uranio tiene previsto poner un autocar a disposición de las personas que quieran asistir a la concentración autorizada delante de los juzgados de Ciudad Rodrigo. Os pedimos a todas las personas que tengan la oportunidad de acudir que se pongan en contacto con José Ramón (tlfno.: 689149769) o se apunten en el correo stopuranio@gmail.com.

Contamos con vosotros. Un saludo.

Más informació/n sobre energia nuclear: http://sirenovablesnuclearno.org/

Información FUKUSHIMA nucleares e impactos: http://resumenesdesdefukushima.blogspot.com.es/

 

Etiquetas: